Vw Scirocco


vw.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vw Scirocco
The Dutch Scirocco Page
The Dutch Scirocco Page
http://www.myscirocco.com/

Gerelateerd
 • VW Group passeert Toyota
  Hoewel het nog even wachten is op officiŽle cijfers, lijkt het erop dat de VW Group, Toyota heeft ingehaald als best verkochte autobouwer ter wereld in ...
 • Startup in brandschone oldtimers: Amerikaan verstopt 'Priu..
  Het pruttelende motortje achterin de Volkswagen Kever heeft zo zijn charme, maar behalve dat het milieu eronder lijdt, kom je niet vlot mee met het verkeer. Het Amerikaanse Zelectric Motors heeft een oplossing: het verbouwt oude Kevers tot hypermoderne elektrische auto's.
 • Div. Belgian Audi VW Club-icoon JG Mal-Voy plotseling over..
  Met grote verslagenheid heeft www.autosport.nl vanmorgen van het plotselinge overlijden van J.G. Mal Voy, voormalig President van de Belgian Audi VW...
 • VW ontslaat voormalig Scania-topman ÷stling
  Volkswagen heeft voormalig truckchef en lid van de RvB Leif ÷stling ontslagen. Dat gebeurt volgens het Zwitserse magazine Bilanz nadat ÷stling zich in Geneve had uitgelaten over rechten van medewerkers van Scania. Leif ÷stling werd door Volkswagen aangewezen om de uitwerking van het inlijven van? Lees verder†?
 • TomTom: experiment met VW met zelfstandig rijden
  TomTom werkt samen met Volkswagen aan zelfstandig rijden. ''We maken nu kaarten die gebruikt worden om auto's zelfstandig te laten rijden, we zitten nu in de testfase. Die kaarten gaan we ook in productie nemen'', aldus topman Harold Goddijn. Door de samenwerking met VW verwacht hij een goede positie te krijgen. ''We zullen begin met snelwegen, vervolgens met andere wegen en ook naar de stad. Hoe lang dat precies gaat duren weten we niet. Er komt geleidelijk aan meer automatisering in de auto die uiteindelijk zal leiden tot een volledig zelfsturende auto'', aldus Goddijn.

 • Privacybeleid