Vw Bora en Passat en Vento


vw.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vw Bora en Passat en Vento
Bora Cabriolet
Bora Cabriolet
http://www.golfcabrioletclub.nl

Gerelateerd
 • Buitenposter opgepakt voor diefstal VW Caddy
  WâldNet nieuws - Een 27-jarige man uit Buitenpost is vrijdagochtend door de politie aangehouden op verdenking van de diefstal van een VW Caddy Maxi. De man werd rond 9.00 uur door de politie aangehouden en hij is ingesloten in verband met het onderzoek. De VW Caddy Maxi werd woensdag gestolen vanaf de carpoolplek bij de snelweg A7 aan de Skieding bij Surhuisterveen. De 43-jarige eigenaar uit Kollum maakte de diefstal onder andere via Facebook bekend. De politie trof dankzij een tip het voertuig aan op een parkeerterrein aan de Berkenlaan in Buitenpost. Na onderzoek werd duidelijk dat de 27-jarige man in de auto had gereden. De auto is door de politie in beslag genomen en afgevoerd.
 • Nieuwe Volkswagen Caddy vanaf nu te bestellen
  Autonieuws: Nieuwe Volkswagen Caddy vanaf nu te bestellen
 • VW snijdt in onderdelenaanbod om nog meer te cashen
  Je had al moeite om de merken en modellen van Volkswagen AG uit elkaar te houden? Dan wensen we je veel succes, want VW wil voortaan nog minder verschillende onderdelen gebruiken.
 • Renault, Peugeot en VW populairste automerken februari 2015
  ?2015 was goed, of op z?n minst hoopvol, gestart. Het Autosalon van Brussel kende een recordeditie (voor een klein salon, tijdens de oneven jaren). Maar die grote opkomst heeft zich nog niet vertaald in gestegen inschrijvingscijfers voor nieuwe wagens. Afgelopen maand februari werden 44.504 nieuwe wagens in het verkeer gebracht. Een cijfer dat 3,6% lager is dan dat van februari 2014.
 • VW T1 Race Taxi - Bulli met 530 pk
  Powered by..? U raadt het al: Porsche. Da's een lekker uitsmijtertje op het Wörthersee-treffen.

 • Privacybeleid