Vw Museum


vw.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vw Museum
Käfermodell Museum
Umfangreiche sammlung von modellen des vw-kþfers
http://www.kaefermodell-museum.de/

Vw AutoMuseum
Vw AutoMuseum
http://automuseum.volkswagen.de/

Gerelateerd
 • Preview 25 Uren VW Fun Cup op Spa-Francorchamps: wordt de ..
  Sinds 2002 brengt RaceXpress het laatste Formule 1 en ander autosport nieuws. Foto's, Uitslagen, Kalenders en alle raceklasses van Grand Prix, DTM tot Karting.
 • TomTom: experiment met VW met zelfstandig rijden
  TomTom werkt samen met Volkswagen aan zelfstandig rijden. ''We maken nu kaarten die gebruikt worden om auto's zelfstandig te laten rijden, we zitten nu in de testfase. Die kaarten gaan we ook in productie nemen'', aldus topman Harold Goddijn. Door de samenwerking met VW verwacht hij een goede positie te krijgen. ''We zullen begin met snelwegen, vervolgens met andere wegen en ook naar de stad. Hoe lang dat precies gaat duren weten we niet. Er komt geleidelijk aan meer automatisering in de auto die uiteindelijk zal leiden tot een volledig zelfsturende auto'', aldus Goddijn.
 • Amerikaanse studie toont aan dat SUV's veel veiliger zijn ..
  Wie tussen 16 en 25 januari een uitstap plant naar het Autosalon van Brussel - en dat zijn toch steevast bijna 400.000 mensen - houdt beter een oogje open voor deze Volkswagen Passat.
 • VW op koers om de grootste te worden
  Volkswagen is op koers om de grootste autofabrikant ter wereld te worden. Nu moet het Toyota nog voor laten maar de verschillen worden met de maand kl...
 • VW-dealers slaan handen ineen
  Importeur Pon uit Leusden heeft het verkoop-dealerschap van Volkswagen en VW Bedrijfswagens voor de regio?s Zuidwest-Friesland en Noordoostpolder van autobedrijven Van der Heide in Balk overgedragen aan Autoland van den Brug.

 • Privacybeleid